De Vlaamse top 10 van de politiek met Tom Van Grieken

Tom Van Grieken
Tom Van Grieken

Vanaf 8 juli tot en met 16 september zal ActuaTV elke zaterdag roze kleuren en bijzonder muzikaal klinken. Tijdens het zomerreces slaan ActuaTV en de Vlaamse muziekzender MENT opnieuw de handen in elkaar. Politici als Hilde Crevits, Sven Gatz, John Crombez, Bart Tommelein, Tom Van Grieken, Johan Verstreken, Karin Brouwers, Bart Caron, Wouter Beke, Wilfried Vandaele en Manuela Van Werde vertellen ronduit over hun favoriete 10 nummers uit De Vlaamse Top 10 van de afgelopen 5 jaar.

Deze zomerreeks wil een brug slaan tussen de Vlaamse muziekliefhebbers en mensen met interesse in de Wetstraat en haar bewoners. Binnen deze visie worden de politici gedurende 1 uur centraal gesteld met hun keuze van Vlaamse hits. Presentators Herbert Verhaeghe en Eveline Cannoot zorgen voor mooie en soms wel verrassende gesprekken. Elk nummer wordt gelinkt aan een anekdote, een bekentenis, een herinnering of een verhaal. Tussen de gesprekken door worden de videoclips van de lievelingsnummers van de politici ook getoond. Meezingen mag!

De reeks is een hele zomer lang te volgen op ActuaTV en MENTTV.

De programmatie van de Vlaamse top 10 van de politiek op ActuaTV ziet er als volgt uit:

–          Zaterdag 8/07 om 18u: Sven Gatz

–          Zaterdag 15/07 om 18u: John Crombez

–          Zaterdag 22/07 om 18u: Tom Van Grieken

–          Zaterdag 29/07 om 18u: Johan Verstreken

–          Zaterdag 5/08 om 18u: Karin Brouwers

–          Zaterdag 12/08 om 18u: Bart Caron

–          Zaterdag 19/08 om 18u: Wouter Beke

–          Zaterdag 26/08 om 18u: Wilfried Vandaele

–          Zaterdag 2/09 om 18u: Hilde Crevits

–          Zaterdag 9/09 om 18u: Manuela Van Werde

–          Zaterdag 16/09 om 18u: Bart Tommelein

De programmatie van MENTTV kan u hier terugvinden. ActuaTV staat in voor het  redactiewerk, MENTTV voor de productie en opname.

De Vlaamse top 10 van de politiek met Tom Van Grieken, zaterdag 22 juli vanaf 18u op Actua-TV. Daarna doorlopend in onze nieuwslus.

Facebooktwittermail