Overlijden Mohammed Ali: heruitzending Ali-special van Actua-Sport

Naar aanleiding van het overlijden van Mohammed Ali zendt ActuaTV de Ali-special van Actua-Sport opnieuw uit. Deze special is een volledige uitzending van Actua-Sport die werd gewijd aan het uitzonderlijke levensverhaal van de grootste sporter aller tijden. Onze vaste sportanalist Jean-Marie Dedecker en journalist Rik Lamoral, beiden bewonderaars van Ali, analyseren en bespreken de kantelmomenten van zijn professionele en familiale leven op basis van ongepubliceerd fotomateriaal. Wie was de man achter de bokslegende? Mohammed Ali, de grootste sporter aller tijden, zoals u hem nog nooit zag of hoorde.

De aanleiding van de opname van de Ali-special was de lancering van de documentaire ‘I Am Ali‘. Aan de hand van nooit eerder gehoorde audio-opnames reconstrueren de makers het leven van de legendarische bokser. Deze documentaire vormt de rode draad van deze bijzondere aflevering van Actua-Sport.

Omwille van deze heruitzending wijzigt het zendschema van ActuaTV. U kan op zaterdag 4 juni vanaf 18u30 kijken naar de heruitzending van de Ali-special. Daarna 24 uur in de nieuwlus (tot zondag 18u), samen met het debat over de sociale onrust (met Zuhal Demir (N-VA) en Egbert Lachaert (Open Vld)).

De geplande uitzending van de belangrijkste actuele vragen uit het Vlaams parlement verschuift hierdoor naar maandag 6 juni, 18u.

Heeft u de heruitzending van de Ali-special zaterdag gemist? Geen probleem. U kan deze speciale aflevering van Actua-Sport hieronder integraal herbekijken.

Facebooktwittermail