Mark Eyskens stelt zijn Metamemoires voor

Minister van Staat Mark Eyskens heeft in de salons van het voorzitterschap van de Senaat zijn Metamemoires voorgesteld. Het nieuwste oeuvre van Eyskens is getiteld: ‘Mijn levens, een reis in de tijd’.
Senaatsvoorzitter Armand De Decker leerde Mark Eyskens ongeveer veertig jaar geleden kennen. Samen delen ze een bijzondere belangstelling voor schilderkunst. Ook Minister van Staat Jos Chabert is sinds jaar en dag goed bevriend met Mark Eyskens. Tijdens zijn toespraak toont hij zich van zijn meest humoristische kant.
Het boek ‘Mijn levens. Een reis in de tijd’ bevat eigenzinnige memoires. Mark Eyskens tracht op een zeer persoonlijke manier pakkende ervaringen, onvergetelijke ontmoetingen, ontroerende momenten en ontgoochelingen te verwoorden. Zo is in het boek een bijzondere plaats weggelegd voor zijn overleden moeder. Eyskens was toen eerste minister en raakte niet tijdig aan haar sterfbed.

Wilt u een exemplaar van het boek ‘Mijn levens: een reis in de tijd’ van Minister van Staat Mark Eyskens in de wacht slepen? Beantwoord dan de volgende wedstrijdvraag!
U vindt deze terug op de website onder ‘Win’!

Veel succes!

Facebooktwittermail

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*