Actua-Talent: Natuurbegraafplaatsen in België

Natuurbegraafplaatsen kennen een grote opmars in onze buurlanden, maar in België kent het concept voorlopig nog maar weinig succes. Op dit moment bieden enkel Sint-Niklaas en Antwerpen een natuurbegraafplaats aan waar biologisch afbreekbare urnen begraven kunnen worden. Toch is er nog altijd een verschil met de natuurbegraafplaatsen in andere landen. Voor stoffelijke overschotten is geen plaats, terwijl dit in onze buurlanden wel het geval is. Een reportage van Sofie Coorevits uit de Arteveldehogeschool.

In de wedstrijd Actua-Talent maakt Actua-TV het tiende jaar op rij ruimte voor de eindwerken van beloftevolle, pas afgestudeerde tv-journalisten. De redactie van Actua-TV stuurt de vijf beste eindwerken door naar een professionele jury. Deze vakjury kiest de uiteindelijke winnaar van Actua-Talent 2015.

Stem uw favoriete eindwerk naar de finale. Druk nu op de rode knop en geef uw score. De vijf eindwerken met het meeste aantal stemmen worden voorgelegd aan een professionele jury. Deze vakjury kiest de uiteindelijke winnaar van Actua-Talent 2015.

U kan elke dag een stem uitbrengen. Deelnemen is gratis. Meer info vindt u hier.

Actua-Talent, vrijdag 14 augustus om 18u op ActuaTV. Daarna gedurende 24 uur te bekijken in onze nieuwslus.

Facebooktwittermail