Actua-Talent: De kunstbunker

Alle bedrijven in Nederland die een vergunning hebben om met radioactieve stoffen te werken, zijn verplicht hun radioactief afval aan het bedrijf COVRA aan te bieden. Het radioactieve afval wordt door COVRA bewaard in Zeeland, op het Haven-terrein Vlissingen-Oost in de gemeente Borsele. Maar dat is niet alles. Ook kunstvoorwerpen worden er op een professionele manier opgeslagen. Het meest kostbare op aarde samen met het meest verderfelijke. Een reportage van Jana Osselaer uit Thomas More Mechelen.

In de wedstrijd Actua-Talent maakt Actua-TV het tiende jaar op rij ruimte voor de eindwerken van beloftevolle, pas afgestudeerde tv-journalisten. De redactie van Actua-TV stuurt de vijf beste eindwerken door naar een professionele jury. Deze vakjury kiest de uiteindelijke winnaar van Actua-Talent 2015.

Stem uw favoriete eindwerk naar de finale. Druk nu op de rode knop en geef uw score. De vijf eindwerken met het meeste aantal stemmen worden voorgelegd aan een professionele jury. Deze vakjury kiest de uiteindelijke winnaar van Actua-Talent 2015.

U kan elke dag een stem uitbrengen. Deelnemen is gratis. Meer info vindt u hier.

Actua-Talent, woensdag 5 augustus om 18u op ActuaTV. Daarna gedurende 24 uur te bekijken in onze nieuwslus.

Facebooktwittermail