Vlaanderen barst van cineasten met potentieel!

Het kortfilmfestival Ciné Public bekroont op 19 maart hun werk in Studio Skoop. Actua-TV brengt een selectie van het beste werk uit de kortfilmcompetitie 2011. Op 20 en 27 maart, twee zondagen lang. Vanaf 18 uur.
Ciné Public, het kortfilmfestival voor de Vlaamse cineast, wil hun werk bekronen. Op zaterdag 19 maart 2011 worden in Studio Skoop in Gent de allerbesten in regie, scenario, montage, soundtrack en cinematografie in de bloemetjes gezet.
Actua-TV toont u de dag daarop een selectie van de 24 deelnemende kortfilms.
‘Amateur’ is nog al te vaak synoniem met ‘amateuristisch’. Ciné Public wil graag het tegendeel bewijzen. Dat mag onder meer al blijken uit de schare acteurs die meewerkten aan de geselecteerde kortfilms: Matthias Schoenaerts, Stefaan Degand, Sien Eggers, Chris Willemsen en nog vele anderen. Heel wat van de geselecteerde films zijn intussen (inter)nationaal getoond en bekroond.
Actua-TV brengt twee opeenvolgende zondagen een selectie van de bekroonde werken. Meer informatie over Ciné Public vindt u op de website van het Centrum voor Beeldexpressie:[url]www.beeldexpressie.be[/url].
Zondag kan u op de website van Actua-TV ook vernemen welke kortfilms zijn bekroond en worden uitgezonden.
Ciné Public op Actua-TV, zondag 20 maart en 27 maart, telkens om 18u00 en daarna te herbekijken in de carrousel.

Facebooktwittermail

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*