Rik Van Cauwelaert interviewt Lieven Annemans en Marc Descheemaecker

Volgende week stelt Actua-TV u twee controversiële boeken voor. Op maandag praat Rik Van Cauwelaert met Lieven Annemans over zijn ophefmakend boek “De prijs van uw gezondheid”. Annemans schuwt daarin geen heilige huisjes en werpt een serieuze steen in de kikkerpoel van de volksgezondheid.
’s Anderendaags ontvangt Rik Van Cauwelaert Marc Descheemaecker die zijn boek “Dwarsligger” komt voorstellen. In “Dwarsligger” blikt Descheemaecker niet alleen achterom, maar ook vooruit naar een overheidsinstelling die de transformatie naar een dynamische onderneming nog moet maken, met interne spelers die te veel aan hun eigen belang denken en politieke partijen die de NMBS nog te vaak gebruiken als ideologische hefboom.

In onze verkiezingsserie Actua-Lobby kan u op dinsdag kijken naar Jan Moers van Test-Aankoop. Op vrijdag komen dan Danny Van Assche (Horeca Vlaanderen) en Fa Quix (Fedustria) hun respectievelijk memorandum voor 25 mei voorstellen.

Ook op dinsdag kan u live kijken naar Nobelprijswinnaar Natuurkunde 2013 professor emeritus François Englert die in het Vlaams parlement komt spreken over het stimuleren van de interesse van jongeren voor exacte wetenschappen.

Actua-Boeken: Rik Van Cauwelaert praat met Lieven Annemans over “De prijs van uw gezondheid”, maandag 17 maart 2014, om 18u00, daarna te herbekijken in de nieuwscarrousel.
Actua-Sport: Rik Lamoral en Jean-Marie Dedecker gaan op zoek naar de raakpunten tussen sport en beleid, maandag 17 maart 2014, om 18u30, daarna te herbekijken in de nieuwscarrousel.
Actua-Live: Nobelprijswinnaar François Englert in het Vlaams parlement, dinsdag 18 maart 2014, om 14u00.
Actua-Boeken: Rik Van Cauwelaert praat met Marc Descheemaecker over “Dwarsligger”, dinsdag 18 maart 2014, om 18u00, daarna te herbekijken in de nieuwscarrousel.
Actua-Lobby met Jan Moers (Test-Aankoop) dinsdag 18 maart 2014, om 18u00, daarna te herbekijken in de nieuwscarrousel.
Actua-Live: het vragenuur vanuit het Vlaams parlement, woensdag 19 maart 2014, om 14u00, daarna te herbekijken in de nieuwscarrousel.
Actua-Live: het vragenuur vanuit de Kamer, donderdag 20 maart 2014, om 14u00, daarna te herbekijken in de nieuwscarrousel.
Actua-Lobby met Danny Van Assche (Horeca Vlaanderen) en Fa Quix (Fedustria), om 18u00, daarna te herbekijken in de nieuwscarrousel.

Facebooktwittermail