Miss Sports Belgium 2009 in Brazilië

Jaarlijks trekken de 20 finalisten van Miss Sports erop uit om elkaar beter te leren kennen én om ook elders tal van sportieve proeven te ondergaan. Bestemming dit jaar: het Noord-Oosten van Brazilië.

Het verblijf situeert zich in het Noord-Oosten van Brazilië en de avonturen die we voorzien lopen over drie staten: Ceara, Piaui & Maranhao. Elk van deze streken biedt ongelooflijke opportuniteiten om het sfeervolle, avontuurlijke & exotische Brazilië op zijn best te ontdekken.

De organisatie van Miss Sports 2009 is er van overtuigd dat de avonturen die de kandidates in deze streek zullen beleven wel eens “once in a lifetime” kunnen zijn. De mix van sport én plezier, van cultuur én avontuur, van fun én natuur. De kandidates zullen 9 verschillende proeven moeten afleggen, waaronder “Run and Bike”, een rappel van een gebouw en een ezelsrace. De kandidates zullen hier nadien op beoordeeld worden.

Dit weekend kan u op Actua-TV kijken naar een reportage over Miss Sports Belgium. Minister Van Quickenborne was alvast van de partij in Brazilië.

Facebooktwittermail

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*