Marlène@Home met Marlène de Wouters en Wouter Torfs

Maar liefst 4 keer op rij werd hij uitgeroepen tot werkgever van het jaar. Er zijn dan ook heel wat mensen die graag in zijn schoenen zouden willen staan. We hebben het over Wouter Torfs. De CEO van winkelketen Schoenen Torfs geeft leiding aan meer dan 500 werknemers, maar dat doet hij op een doordachte en menselijke manier. Een man met een missie, een hart en een verhaal.

In deze aflevering van Marlène@Home zoekt tv-presentatrice Marlène de Wouters de Belgische schoenengoeroe thuis op. De vijftiger praat er vrijuit over zijn loopbaan in de schoenenbranche en over zijn toekomstplannen voor het bedrijf, dat intussen meer dan 50 vestigingen telt. Maar ook gevoelige onderwerpen, zoals de impact van de crisis op jonge ondernemers en op de economie in het algemeen, gaat Torfs niet uit de weg. “Het weekend waarin de sluiting van Ford Genk bekend werd, hebben we in Limbrug een daling gezien van onze verkoop met 40 procent, zo vertelt Torfs. “De volgende week had die verkoop zich gedeeltelijk hersteld, maar het is duidelijk dat het consumentenvertrouwen erg broos is.” Tenslotte probeert hij ook een antwoord te geven op een vraag die iedereen bezig houdt: hoe komt het toch dat vrouwen zoveel schoenen kopen?

Deze aflevering van Marlène@Home is opnieuw te bekijken in de nieuwscarrousel van Actua-TV op zaterdag 27 juli vanaf 18u. Daarna doorlopend in de nieuwslus.

Facebooktwittermail

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*