Marlène@Home met Marlène de Wouters en presentator Luc Appermont

In Marlène@Home wordt Marlène de Wouters elke maand thuis ontvangen door een Belgische of internationale persoonlijkheid. Marlène schetst een portret van haar gasten en van de relatie tot hun leefomgeving. In het Actua-TV programma staat de mens centraal en is er ruimte om dieper op de persoonlijkheid in te gaan. Voor de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Marlène@home, wat meteen ook de nieuwjaarsaflevering is, gaat de tv-presentatrice op bezoek bij Luc Appermont.

Luc Appermont staat erom bekend dat hij zijn privéleven zo goed mogelijk wil afschermen. Voor de allereerste keer mocht de cameraploeg van Marlène@Home toch binnenkijken in de leefwereld van de presentator. In een openhartig gesprek blikt Luc Appermont samen met Marlène de Wouters terug op een rijkgevulde radio- en televisiecarrière. Daarbij worden ook gevoelige onderwerpen zoals dementie of zijn leven met zanger Bart Kaëll niet uit de weg gegaan.

Deze aflevering van Marlène@Home kan u opnieuw bekijken op Actua-TV vanaf zaterdag 4 augustus om 19u, daarna nog het hele weekend in de nieuwslus.

Facebooktwittermail

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*