Live: Debat over gelijke kansen en diversiteit bij de Vlaamse overheid

Op dinsdag 17 mei zal de Commissie voor Bestuurszaken tijdens haar vergadering in het bijzonder aandacht hebben voor het Gelijkekansen- en diversiteitsplan 2016 van de Vlaamse overheid. De commissie gaat hierover in debat met minister Homans, de Vlaams Diversiteitsambtenaar en vertegenwoordigers van de SERV. De commissie wordt voorgezeten door Mercedes Van Volcem.

Gedachtewisseling

Het Gelijkekansen- en Diversiteitsplan Vlaamse overheid 2016 is een jaarlijks plan opgesteld door de dienst Diversiteitsbeleid over het gelijkekansen- en diversiteitsbeleid t.a.v. het eigen personeel van de Vlaamse overheid.

De Commissie voor Bestuurszaken van het Vlaams Parlement zal over dit plan van gedachten wisselen met de Vlaams minister Liesbeth Homans en Alona Lyubayeva, Vlaams Diversiteitsambtenaar. Ook Pieter Kerremans, directeur, en Liselotte Hedebouw, medewerkster bij de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen, zullen er het SERV-advies bij het Vlaams beleid inzake gelijke kansen en diversiteit komen toelichten.

Praktisch

De commissievergadering vindt plaats op dinsdag 17 mei 2016, 14u30. Heeft u de live uitzending gemist? Geen probleem. Vanaf 18u kan u kijken naar een uitgebreid verslag van dit debat in de nieuwslus.

 

Live stream

Facebooktwittermail