Kies 13/06: Siegfried Bracke praat vrijuit over vriend en vijand

De Dorpstraat is belangrijker dan de Wetstraat en de SP.a is een ongeloofwaardige partij die vooral met zichzelf bezig is en niet met de problemen van de mensen’.
‘Kies 13/06’ brengt u dit weekend een openhartig gesprek met ex-VRT journalist en nu al N-VA kopstuk Siegfried Bracke, goed voor een aantal stevige stellingnames.
“Men wil op mij een socialistisch etiket kleven, maar die partij, en ook andere, ik wil niet één partij viseren, heeft mij verschrikkelijk teleurgesteld. Ik geloof die mensen niet meer, om het met een cliché te zeggen. Die zijn niet met de mensen bezig maar met zichzelf. Ik vind dat jammer want de idealen die ze vooropstellen en zeggen na te streven, zoals solidariteit, zijn ook mij dierbaar. ” Ook over de SP.a revival rond Achilles Van Acker laat Bracke zich weinig positief uit. “Achilles Van Acker liet op de treinen een slogan schrijven: Ne vous laissez pas faire ! Dat is een boodschap aan alle kiezers, laat u niet doen, ze proberen u van alles wijs te maken, maar geloof ze niet. Denk goed na en laat u niet bang maken.”

Facebooktwittermail

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*