Het politiek jaaroverzicht 2009

* Januari: de regering Van Rompuy I gaat van start. * Talrijke procedurefouten en ontsnappingen zetten Justitie onder druk. Voor Stefaan De Clerck wordt 2009 een annus horribilis. * De legendarische Fortiscommissie komt uitgebreid aan bod. * De gitzwarte periode in de automobielindustrie. * Budgettaire horror met begrotingen die niet kloppen en besparingen die niet echt besparen. * 30 jaar Miet Smet, Jaak Gabriëls en Luc Van den Brande. * April 2009: de eerste sporen van de Mexicaanse griep. * 2009 Verkiezingsjaar: Actua-Exit met Stern Demeulenaere

Actua-Kandidaat met Anne De Baetzelier

Nieuwe Leeuwen met Sas Van Rouveroij. * Het aanslepende dossier van de Oosterweelverbinding. * Kris Peeters in de fitnessruimte. * Debat over de hoofddoeken. * Senator Pol Van Den Driessche schrijft een boek. * Herdenking val van de Berlijnse muur. * Van Rompuy wordt de eerste permanente president van Europa. * Leterme II is een feit.

Vanaf maandag 21 december 2009 tot maandag 4 januari 2010, elke dag brengt Actua-TV u het overzicht van één maand in 2009. 365 dagen politieke actualiteit gebundeld in 4 uur boeiende televisie.

Maandag 21 december 2009, 18u00 en daarna in carrousel, het Politiek jaaroverzicht, januari 2009.

Facebooktwittermail

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*