Een minuut stilte voor de slachtoffers van de busramp in Sierre

De busramp in een tunnel nabij het Zwitserse Sierre waarbij 28 mensen om het leven kwamen, dompelt het land in diepe rouw. Ook de politieke wereld reageert emotioneel. In het Vlaams parlement wordt op vraag van een aantal fractieleiders beslist om de actuele vragen van de agenda te schrappen. Jan Peumans, de parlementsvoorzitter, houdt bij de aanvang van de zitting een minuut stilte en plant een moment van bezinning in.

Facebooktwittermail

2 Reacties

  1. I would like to offer my frankest condolences. I know no words will relieve your pain, nevertheless I say it sincerely. I would like to say more, but this terrible tragedy is too much for me. I’m so sorry

  2. Hoe hypocriet is de Staat met de slachtoffers van de busramp in Zwitserland. Zij vallen over elkaar heen om hun medeleven met de ouders te betuigen. Nochtans, wanneer je echtgeno(o)t(e) of partner komt te overlijden buiten de aandacht van de pers om, treedt de Staat veel minder minzaam op. Zij blokkeert al je rekeningen voor enkele maanden, zodat je op je familie moet terugvallen voor je levensonderhoud. Een notaris gaat al je bezittingen na en geeft dit door aan de Staat. De notaris factureert je daarvoor 7000 euro en de Staat rooft geheel legaal ongeveer 1/3 van je spaargeld. Eens komt de helft van die ouders die nu zo pijnlijk getroffen zijn in aanraking met dat meedogenloze monster dat zich nu verschuilt achter een facade van medeleven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*