De sociale partners: compilatie-aflevering

De hele krokusvakantie lang kreeg Actua-TV een aantal vertegenwoordigers van de Groep van Tien over de vloer om te praten over hun verwachtingen voor de periode na 25 mei 2014. Terwijl werkgeversorganisaties VBO, Unizo en Voka een pleidooi hielden voor economische groei en een loonlastenverlaging hamerden de christelijke en de socialistische vakbond eerder op het behoud van de koopkracht. U kan de hoogtepunten uit deze interviewreeks nu opnieuw bekijken in deze compilatie-aflevering.

De compilatie-aflevering van de sociale partners, met Karel Van Eetvelt (Unizo), Piet Vanthemsche (Boerenbond), Marc Leemans (ACV), Rudy De Leeuw (ABVV), Jo Libeer (Voka) en Pieter Timmermans (VBO). Zaterdag 8 maart vanaf 13u op Actua-TV. Daarna doorlopend te bekijken in de nieuwslus.

Nog tot aan de verkiezingen laten we elke week een aantal vertegenwoordigers van de verschillende beroepsverenigingen en organisaties uit het middenveld aan het woord in Actua-Lobby. Elke dinsdag en vrijdag vanaf 18u in de nieuwslus van Actua-TV.

Facebooktwittermail