Actua-Verkiezingen: Michel Doomst over 13 juni

ActuaTV leidt u naar de verkiezingen met een nieuwe serie gesprekken, onder de titel ‘1306’. De reeks wordt geopend door CD&V-burgemeester en parlementslid Michel Doomst. Symbool als het ware voor Brussel-Halle-Vilvoorde.

ActuaTV gaat naar de federale verkiezingen met de serie “Kies 13/06”. Daarin komen naast lijsttrekkers ook politieke kopstukken aan bod, BV’s en nieuwkomers. Boeiende gesprekken over wat wellicht de belangrijkste verkiezingen worden om een doorbraak te realiseren in de communautaire patstelling.
De serie wordt geopend door CD&V uittredend kamerlid Michel Doomst. Die staat als burgemeester van de gemeente Gooik mee symbool voor de problematiek B-H-V. De burgemeesters van B-H-V die de verkiezingen boycotten maar tegelijkertijd ook op de kieslijsten staan, waaronder Doomst, krijgen de nodige kiritiek over zich. Steve Stevaert vergelijkt Doomst met een maagd die lid is van de Bond van Grote en Jonge Gezinnen. Doomst zegt dan weer dat Stevaert een jager is in het bos die echter schiet zonder munitie te hebben.
Kies 13/06 op Actua-TV, zaterdag 22 mei 2010, 12u00 en daarna te herbekijken in de nieuwscarrousel.

Facebooktwittermail

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*