Actua-Sport: een extra lange Sotsji-special

Hij zet er zijn tweede huwelijk voor op het spel. Sportanalyst Jean-Marie Dedecker volgt via de internationale sportzenders de Olympische Winterspelen van Sotsji met zo’n passie en intensiteit dat zijn wederhelft er ongemakkelijk van wordt. In een extra lange Sotsji-special praat hij honderduit over de Olympische wintersporten. Sportjournalist Rik Lamoral geeft de voorzetten.


Actua-Sport, maandag 17 februari om 18u op Actua-TV. Daarna doorlopend te bekijken in de nieuwslus, afwisselend met Actua-Boeken.

Facebooktwittermail

2 Reacties

 1. Curling is onbekend en onbemind daarbij. Maar dat wil niet zeggen dat alles verkeerd mag van gezegd worden. Algemeen vind ik de uitspraken van De Heer Dedecker helemaal juist en ik ben met de meeste dingen akkoord. Maar als hij zegt dat de dames van Rusland gekozen worden omdat ze fotomodellen zijn is niet juist. Dit is weer een kip en ei situatie. Als je andere sporten gebruikt zou Venus Williams gekozen zijn om tennis speelster te worden omdat ze mooi was. Of Sharapova mocht meedoen omdat ze fotomodel was. Nee het is zoals veel dingen ze zijn eerst goede curlers en omdat ze mooi zijn kunnen ze ook bijverdiensten krijgen. En dit vind ik positief. Probeer in de toekomst ook de juiste volgorde te geven. De sport komt eerst dan pas als bonus omdat ze mooi zijn kunnen zij bijverdienen. Trouwens kijk naar deze link.https://www.google.be/search?tbm=isch&tbs=simg:CAQSZRpjCxCo1NgEGgIIAAwLELCMpwgaPAo6CAESFI0FjgXGApEFzwLeApoFngXMAs4CGiDEdX2ZBzbldOhPGsjzSNXV5Xa1iPuRZXTTTXq8fKB7XgwLEI6u_1ggaCgoICAESBLxJpJ8M&sa=X&ei=UD0DU-SwBan-ygOajYCwAg&ved=0CCQQwg4oAA&biw=1241&bih=577 of dit https://www.google.be/search?tbm=isch&tbs=simg:CAQSXRpbCxCo1NgEGgAMCxCwjKcIGjYKNAgBEg78BP0E_1wT-BPoE-wT5BBog148GJBeRhUadQ1L1VbfYtJmtqfy992ltb1otXlnZQqwMCxCOrv4IGgoKCAgBEgTHAxF0DA&sa=X&ei=qz0DU8GwLab9ygPW9YGoCw&ved=0CCQQwg4oAA&biw=1241&bih=540 Dit kan je niet ontkennen dat deze de beste zijn. Zo zijn er van alle curlers fotos (behalve misschien Andrea Schopp)

  Best regards
  Wayne Fitzpatrick

 2. Wat zojuist gebeurd is bewijst dat ik gelijk had bij mijn verdedeging van Anna Sidorova. Russia heeft zojuist brons gehaald bij de “WORLD CHAMPIONSHIPS” in St. John New Brusnwick Canada. Straks wordt er nog tussen Canada en Switserland de goud/zilver match gespeeld.
  Ik hoop dat u hier nog een uitspraak van maakt. Maar zoals bij veel mensen is fouten bekennen heel moeilijk.

  Best Regards
  Wayne Fitzpatrick

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.