Actua-Boeken: Wim Wuyts over zijn fietstocht naar Compostella

Zolang de wetgever niet raakt aan specifieke fiscale maatregelen, zoals de notionele intrestaftrek, blijft België een interessant vestigingsland voor multinationals. Dat zegt Wim Wuyts, fiscaal directeur bij staaldraadproducent Bekaert en auteur van het boek ‘Ergens Halverwege’ in Actua-Boeken. In dit boek zet hij zijn visie uiteen op internationaal fiscaal management, met veel tijd en ruimte voor levensbeschouwing tegen de achtergrond van de fietstocht die hij maakte naar Santiago de Compostella. Met het boek steunt hij het weeshuizenproject ‘Vanakam’ in india.

Actua-TV mag 5 exemplaren weggeven van “Ergens Halverwege”. Stuur een mailtje met uw naam en adres naar redactie@actua.tv. De winnaarts worden persoonlijk gecontacteerd. Niet gewonnen? U kan het boek ook bestellen via de website van de uitgeverij: www.mijnwetboek.be. De opbrengst gaat integraal naar Vanakam, een Gentse vzw die projecten in India ondersteunt.

Actua-Boeken, maandag 10 februari om 18u op Actua-TV. Daarna doorlopend te bekijken in de nieuwslus, afwisselend met Actua-Sport.

Facebooktwittermail