Actua-Boeken: waarom de volgende crisis onvermijdelijk is

Waarom zijn economen er niet in geslaagd om de huidige financiële crisis te voorspellen? Is het waar dat de volgende crisis al om de hoek loert? En leert een mens nu echt niets uit de fouten die hij maakt? Allemaal vragen waar Geert Janssens, hoofdeconoom bij denktank VKW Metena, een antwoord op probeert te geven in zijn boek “De muizenval”. De auteur is te gast bij Rik Van Cauwelaert in een nieuwe aflevering van Actua-Boeken.


Actua-Boeken, heruitzending op vrijdag 7 maart om 18u op Actua-TV. Daarna doorlopend te bekijken in de nieuwslus, afwisselend met Actua-Lobby.

Facebooktwittermail

1 Reactie

  1. Beste,
    Met volle aandacht heb ik jullie programma bekeken en moet ik de visie van meneer Geert Janssens bijtreden. Mijn analyse is gebaseerd op de grafieken van de laatste 15 jaar. Het is hoog tijd dat beleggers meer en meer vertrouwd geraken met technische analyse om de trend van de beurs te kunnen lezen en het sentiment aan te voelen. Dit zal de meeste beleggers veel onheil besparen. Meer uitleg over mijn project vind je op mijn site.
    Met vriendelijke groeten,
    Ivo Leclere

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.