‘Help Haïti’: 50 Vlaamse zenders slaan handen in elkaar

Spot met rekeningnummers vanaf vrijdagavond op radio en tv.
Naar aanleiding van de recente zware aardbeving in Haïti, één van de armste landen ter wereld, slaan maar liefst 50 radio- en tv-zenders de handen in elkaar om Vlaanderen te mobiliseren. De komende dagen zenden ze onder het label ‘Help Haïti’ spots van 30 seconden uit waarin de kijkers worden één of meerdere ngo’s die in het rampgebied actief zijn te steunen.
De spots bevatten fragmenten uit nieuwsuitzendingen van verschillende zenders, met de oproep geld te storten op één van de volgende drie rekeningnummers:
Haïti Lavi 000-0000012-12 Caritas International Handicap International Oxfam-Solidariteit Dokters van de Wereld
UNICEF België
Artsen Zonder Grenzen 000-0000060-60
Het Rode Kruis Vlaanderen 000-0006566-67 (met vermelding ‘aardbeving Haïti’) De volgende radiostations zenden de spot uit: Radio 1, Radio 2, Klara, MNM, Studio Brussel, Q-music, Joe FM, Radio Nostalgie, TOPradio, EXQI FM en FM Brussel.
De tv-spot is te zien op Eén, Canvas, vtm, 2BE, JIM, VT4, Vijftv, Vitaya, Vitaliteit, Discovery Channel Vlaanderen, EXQI Intro, EXQI Culture, EXQI Sport, MTV, TMF, Kanaal Z, Acht, GUNKtv, Actua-TV, alle Vlaamse regionale tv-zenders, Belgacom ZOOM, de zeven PRIME-kanalen en het Telenet Infokanaal.

Facebooktwittermail

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*