Missie

Decenniumviering ActuaTV - De Schelp - Missie

ActuaTV wil het politieke en maatschappelijke debat brengen in een feitelijke, eerlijke en rechtstreekse communicatie met de burger en dit via zo veel mogelijk kanalen.

ActuaTV geeft de ruimte aan de burger om aan het debat te participeren.

Politieke agenda

ActuaTV wil de politieke en maatschappelijke debatten met de hoogste maatschappelijke relevantie levend maken en zo de wereld van morgen beter maken dan vandaag. Zij wil de Vlaamse burger over deze thema’s informeren en interactiviteit stimuleren. ActuaTV nodigt de burger uit de politieke agenda mee te bepalen en mee te bouwen aan een transparante samenleving.
ActuaTV is er voor de mensen en instanties die willen weten in wat voor wereld ze leven: zowel burgers, verenigingen, universiteiten als politici  en met speciale aandacht voor jongeren, de belangrijkste actor in de wereld van morgen.

Kanalen

ActuaTV wil deze mensen bereiken op alle platformen en kanalen waar zij dit debat volgen : televisie, sociale media, website, online video en evenementen. Het parlement is hierbij een referentieforum.

Live en accuraat

ActuaTV wil het politieke landschap zo accuraat mogelijk in beeld te brengen en geeft haar publiek live toegang tot de bijeenkomsten van het Vlaams parlement, Kamer, Senaat en Europees parlement en tot andere fora waar de maatschappelijke en actuele thema’s worden besproken, bediscussieerd en beslist.

 

Facebooktwittermail