Dit weekend op Actua-TV: Marlène @ Home met Marlies Dekkers!

Zaterdag 16 & zondag 17 april: Marlène @ Home met Marlène de Wouters en Marlies Dekkers.

Daarna opvraagbaar via Actua+. In oktober dit jaar stelt lingerieontwerpster Marlies Dekkers haar eerste ‘after surgery bra’ voor. Deze bh werd speciaal ontwikkeld voor vrouwen die getroffen zijn door borstkanker en na een amputatie geen reconstructie kunnen krijgen. Oktober is de borstkankermaand.
Marlies dekkers vertelt over haar betrokkenheid bij de ziekte borstkanker in een nieuwe aflevering van Marlène@Home. “Ik heb heel lang nagedacht wat ik kon betekenen voor vrouwen die een ziekte hadden die hun borst treft. Ik ben daar uitgeraakt toen ik op een dag een brief kreeg van een oncoloog die zei ‘Weet je dat heel wat vrouwen na een borstreconstructie jouw bh’s dragen? Die zitten namelijk heel comfortabel bij reconstructies.’ Daarna ben ik bij die man op bezoek geweest en nu zijn we al tien jaar bezig met bh’s voor borstkankerpatiënten. We hebben heel wat ervaring opgedaan met de specifieke vereisten van die vrouwen.”
Verder gaat Marlène ook in op het verhaal van Marlies Dekkers als geslaagde zakenvrouw, ook al draaien die zaken nu als gevolg van de financiële crisis een stuk minder.
Marlène@Home bij Marlies Dekkers, zaterdag 16 april om 12u00, daarna te herbekijken in de nieuwscarrousel.

Facebooktwittermail

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*