Actua-Finance: Spaargeld

 

Thema?

Spaargeld. Wat te doen met uw spaargeld in deze moeilijke financiële tijden? Komt er een nieuwe financiële crisis aan nu de aandelen op de beurs in een paar weken tijd hun winsten van de voorbije jaren hebben kwijtgespeeld? Is uw spaargeld gewaarborgd bij de bank. En zo ja, voor hoeveel? Zijn er alternatieven voor de lage rente? Is de speculatietaks van toepassing indien u in aandelen stapt?

De voor- & nadelen van een spaarboekje worden vergeleken met een belegging in Tak 21 en/of Tak 23. Kunt u uw spaargeld verzekeren tegen een nieuwe financiële crisis? Bestaat er zoiets als een vermogensverzekering? Hoe groot is de mogelijkheid dat de rente negatief wordt? Wat is de zin van sparen als de overheid helikopter geld begint uit te strooien om het monster van deflatie te bestrijden?

Op maandag 11 april 2016 ontvangt ActuaTV u in het Hof van Oranje te Oosterzele. Daar geeft Werner Niemegeers, fiscaal advocaat, concrete voorbeelden en handige tips over hoe u best met uw spaargeld omgaat. Daarbij zijn, om discretieredenen, uitzonderlijk geen camera’s aanwezig.

Na afloop van de infosessie kunt u napraten over het maandthema tijdens het buffet uit de keuken van het vermaarde restaurant Hof van Oranje. De ideale gelegenheid om in interessant gezelschap te netwerken.

Wie?

Werner Niemegeers is gastheer. Als advocaat is hij verbonden aan de balie van Gent. Hij is specialist in materies van fiscaliteit en personal finance. Op Actua-TV interviewt hij de kernspelers uit de fiscale wereld. Zodoende staat hij boven op de fiscale vuurtoren.

Wanneer?

Actua-Finance gaat door op maandag 11 april 2016. De infosessie vangt aan om 19u30. Onthaal met versnapering vanaf 19u00.

Waar?

Actua-Finance gaat door in het Hof van Oranje, gelegen aan de Oudenaardsesteenweg 2, te 9860 Oosterzele (Balegem). Combineer uw financiële opsteker met een uitzonderlijk culinair genoegen.

 

Programma:

19u00: Onthaal en verwelkoming met versnaperingen

19u30: Werner Niemegeers over uw spaargeld in woelige financiële tijden

20u30: Aperitief en gastronomisch buffet, met dessert inclusief wijnen en koffie

 

Kostprijs:

75 euro per persoon. Dit bedrag omvat het onthaal met versnaperingen, het aperitief en de gastronomische buffet verzorgd door het Hof van Oranje met inbegrip van wijnen, waters en koffie.

Actua-Finance ontvangt maximaal 120 gasten. Schrijf u nu in voor deze geprivilegieerde informatieronde met gastronomisch buffet uit de vermaarde keuken van ’t Hof van Oranje waar met hart en ziel kwaliteitsvolle gerechten worden bereid met smaakvolle etenswaren.

Inschrijven:

Sorry, but there are currently no tickets for sale. Please try again later.

Inschrijven en betalen met kredietkaart (Paypal) kan tot woensdag 6 april.

Indien u ervoor kiest om te betalen via overschrijving, moet de betaling ons bereiken voor 6 april. De uiterste betaaldatum is in dat geval vrijdag 1 april.

Op het menu:

–          Aperitief : Gin & tonic of Kirr

–          Culineair buffet met keuze uit twintig warme en koude gerechten

–          Aangepaste wijnen

–          Dessert en koffie

Over Actua-Finance

Een geprivilegieerde informatieronde over wat u kan bereiken met uw vermogen in deze barre financiële tijden. Wat zijn de uitdagingen en antwoorden waar u als individuele burger tegenaan kijkt? Unieke informatie die u niet in de krant leest. U krijgt een menu gepresenteerd vol praktische en nuttige tips, in mensentaal verwoord.

Facebooktwittermail